Vår mission


CSES mission är att stimulera och stödja utvecklingen av hållbara företag, projekt som tacklar samhällsutmaningar och andra initiativ, föreningar och organisationer som främjar social & kulturell innovation.

Team


Utöver vårt core team så samarbetar vi med olika experter vid behov av specifik kompetens. 

Verksamhetsledare &
Affärsrådgivare

Madeleine Harju

madeleine.harju@cses.se

Affärsutvecklare med ett intresse för hållbart företagande, socialt såväl som miljömässigt. Lång erfarenhet inom tjänstesektorn med fokus på tillväxtfrågor. Idag delägare i ett veganskt livsmedelsbolag & egen som frilans inom kompetensförsörjning/lärande utöver CSES. 


Projektledare & Affärsrådgivare  

Sanna Rådelius

sanna.radelius@cses.se


Social entreprenör, upplevelse-designer och utvecklings-ledare med passion för regenerativ samhälls-utveckling. Har arbetat med socialt entreprenörskap och organisations-utveckling sedan 2010 och drivit samhällsförändring i offentlig, privat och ideell sektor.

Affärsrådgivare 

Alexandra Törmänen

alexandra.tormanen@cses.se


Egenföretagare inom UX-design. Som UX-designer har man användaren i fokus vid utveckling av digitala produkter eller tjänster. Du kan få rådgivning kring hur du kan förstå dina kunder och användare bättre och därmed skapa attraktiva produkter och tjänster. Projektledare &
Affärsrådgivare

Thomas Arctaedius

thomas.arctaedius@cses.se

Professor i entreprenörskap och erfarenhet som entreprenör. Har arbete med socialt entreprenörskap i mer än 10 år. Grundade CSES 2010.


Affärsrådgivare 

Lisa Jonsson

lisa.jonsson@cses.se


Affärsutvecklare med särskilt stort engagemang för idéer och företag som på något sätt bidrar till en bättre värld. Har arbetat som affärsutvecklare i idéfas och företags tidiga faser i flera år och hjälpt individer och bolag framåt. Har också erfarenhet av att ha arbetat i riskkapitalbolag.


Affärsrådgivare 

Anders Rådell

anders.radell@cses.se


Erfarenhet av att bygga och leda värderingsstyrda organisationer. Lång erfarenhet av av rekrytering. Jobbat med IT och digitalisering inom både produkt- och tjänsteutveckling.

Ordförande &
Affärsrådgivare

David Lundborg

David.lundborg@cses.se

Erfaren entreprenör, utbildad vid Handelshögskolan i Sockholm. Har tidgare arbetat i London. Medgrundare till CSES 2010.


Affärsrådgivare 

Anders Velander

anders.velander@cses.se


Affärsutvecklare och affärsängel med mycket lång erfarenhet, tidigare bl.a VD för ett börsbolag. Arbetat med teknik och digitalisering.