Den 21 november bjuder Subtopia och CSES in till tre timmar av case studies, coaching och samtal kring entreprenörskap inom sociala, kulturella och kreativa näringar.

Under kvällen kommer ni få möta följande fyra entreprenörer:
Active Step ligger bakom PULZEN som är ett webbaserat motivationsprogram som hjälper och stimulerar till rörelse i vardagen. Man har avslutat en pilottestning av den med goda resultat.
High Heaven lanserar lanserar en sajt för kvinnor med passion och intresse för livsstilen kring action- och extremsporter världen över. Ambitionen är att bli den självklara mötesplatsen för alla kvinnor med passion och intresse för livsstilen kring action- och extremsport.
Utmana producerar möjligheter för långsiktigt förändringsarbete och hållbar jämställdhet genom att utmana normer och föreställningar kring, kön, genus, sexualitet och kropp skapar Utmana utrymmer för förändring.
Rätt Buss är en rullande plattform för all slags kultur. Basen i verksamheten är en 15 meter lång buss med som agerar kulturellt utrymme, till från eller under evenemang.

Rätt Buss och Utmana är verksamma i KLUMP Subtopia, Subtopia och Botkyrka Kommuns initiativ för att stötta företag verksamma inom kulturella, kreativa och sociala näringar.  Active Step och High Heaven är verksamma i CSES.

Under kvällen kommer även erbjudas speed rådgivning för dig som entreprenör, samt ett modererat samtal med de presenterande företagen och såklart dryck och tilltugg.

Vi kör igång klockan 17.30, buss avgår 17.00 från Cityterminalen (avgången skyltas: Subtopia). Hela evenemanget avslutas vid 20.15 med återresa till Stockholm city med Rätt Buss.

Till anmälan >>> (kostnadsfritt)

Hjärtlig välkommen!