Nu börjar ett fantastiskt samarbete mellan två av CSES-bolagen Inspons och Polstjärna. Karl Lindqvist, grundare av Polstjärna, har initierat ”Polstjärna Metro Race” och kommer cykla till Stockholms hundra tunnelbaneperronger – inom tio timmar. Stöd kampanjen och bidra till att motverka utanförskap bland barn och ungdomar i Sverige: http://inspons.se/Profil/187

Om Polstjärna
Polstjärna är en insamlingsstiftelse vars mål är att motverka utanförskap bland barn och ungdomar i Sverige. Här på webbplatsen skapar vi en unik möjlighet att skänka pengar direkt till små men viktiga lokala projekt. Genom dem kan barn och ungdomar få förebilder som blir ledstjärnor på vägen mot vuxenlivet. För närvarande är fokus på projekt i stor-Stockholm. Polstjärna har 90-konto och är godkänd av Svensk insamlingskontroll.

Om Inspons
Inspons gör det möjligt för individer, grupper och företag att anta motionsutmaningar och i samband med dessa samla in pengar till välgörenhet. Inspons vill både öka stödet till välgörande ändamål och uppmuntra till ett hälsosamt liv – till ett hälsosamt givande. Därför fokuserar Inspons i första hand på fysiska utmaningar som motionslopp och andra idrottsevenemang.