Har du en idé som förändrar samhället?

Vill du ha hjälp att utveckla en affärsidé som löser ett angeläget socialt problem? Låt oss tillsammans förverkliga dina drömmar om att bidra till ett bättre samhälle. Oavsett om du redan har en etablerad verksamhet eller precis har fått en idé är du välkommen att träffa någon av CSES rådgivare. Det enda som är viktigt är att din affärsidé adresserar en angelägen samhällsutmaning. CSES hjälper entreprenörer på två sätt, antingen genom öppen rådgivning eller genom vår inkubator. Vi erbjuder dessa tjänster helt kostnadsfritt.

Vill du boka ditt första möte? Undrar du över någonting? Maila radgivning@cses.se

Öppen rådgivning

Hit är du som entreprenör välkommen med frågor om din affärsidé. Frågorna och rådgivningen kan variera – allt ifrån att bolla utkastet till en idé med en rådgivare, affärsutveckling och marknadsföring till mer konkreta frågor såsom bolagsform, aktieägaravtal eller att söka finansiering. Efter vårt första möte ser vi hur det finns fortsatt möjlighet att med vårt stöd accelerera utvecklandet av din idé. Här följer vi en strukturerad process för att du på bästa sätt ska nå dina mål. 

I vår öppna rådgivning har vi hjälpt över 600 entreprenörer sedan starten.

Inkubator

Som inkubatorsbolag erbjuds du kostnadsfritt en personlig affärscoach under 4-6 månader. Med din coach sätts en gemensam målbild upp och därefter sker regelbundna möten, där ni följer en strukturerad coach- och rådgivningsprocess som är anpassad just för sociala entreprenörer. Inkubatorbolagen ges också tillgång till CSES partners inom exempelvis juridik, bolagsfinansiering och redovisning. 

I vår Inkubator har omkring 50 verksamheter suttit sedan 2010. Under CSES Entreprenörer kan du ta en närmare titt på entreprenörerna.