Nina Nordling, på inkubatorsbolaget High Heaven, har av Stiftelsen Skapa utsetts till Sörmlands länsvinnare för utmärkelsen ”SKAPA framtidens innovatör”. High Heaven är en sajt för kvinnor med passion och intresse för livsstilen kring action- och extremsporter världen över.

Om ”SKAPA Framtidens Innovatör”
Unga, mellan 19-30 år, kan vara med och tävla om SKAPA Framtidens Innovatör. Efter varje länsvinnare har koratstar en jury slutligen fram tre nationella vinnare som får 75 000, 50 000 respektive 25 000 kronor. Vinnarna presenteras på mässan ”Eget Företag” i Stockholm den 11 oktober.

Om High Heaven
High Heaven är en sajt för kvinnor med passion och intresse för livsstilen kring action- och extremsporter världen över. Företaget vill stärka kvinnors position inom action- och extremsport genom att ge dem en mötesplats där de kan utveckla sin livsstil, dela med sig till andra och enkelt komma åt all shopping på marknaden.  High Heaven vill möjliggöra för en snabbare utveckling av kvinnors deltagande och tillväxt inom mer svårtillgängliga områden och ge flickor och kvinnor en plats att finnas och synas på. www.highheaven.se