MyDreamNow fortsätter att ta in nya samarbetspartners, nu senast Canon Svenska. Befintliga partnerföretag ser ett stort värde i att engagera sin personal.

DHL Freight går nu därför in som nationell partner med ett treårigt avtal. “Tack vare samarbetet kommer vi kunna erbjuda DHLs personal på fler orter möjligheten att engagera sig. Vi är väldigt glada att våra partnerföretag ser att samarbetet både gör skillnad för eleverna och blir värdefullt för personalen ” säger Jonas Bygdeson, grundare av MyDreamNow.

MyDreamNow fortsätter nu expansionen till nya städer och skolor. I maj startades verksamhet på Angeredsgymnasiet i Göteborg och de har precis gjort klart med Ängskolan i Sundbyberg, där de börjar till hösten. Företaget räknar med att även starta i Norrköping och fler skolor i Linköping till hösten.

Fler och fler både företag, kommuner och skolor upptäcker nyttan med MyDreamNow:s verksamhet, men det viktigaste är att höra direkt från ungdomarna hur inspirerade de kan bli av ett studiebesök eller samtal med någon av våra frivilliga i klassrummet.