Business Challenge är en framstående entreprenörstävling för personer mellan 18 och 30 år som nyligen har startat ett företag. Den 28:e maj avgjordes vårens upplaga och Jiddr blev en av tre finalister i kategorin ”Årets företag” och belönades med 10 000 kronor samt ett skräddarsytt affärsutvecklingsprogram. 

jidder finalist bästa företagJiddr utvecklar en smartphone-app för ungdomar, där man har möjlighet att kostnadsfritt och anonymt prata om olika ämnen.

”Vi är självklart hedrade att gå så långt i tävlingen. Allra coolast var nog att några av Sveriges absoluta topp av företagsledare satt och brainstormade om Jiddr i 40 minuter. Helt magiskt!”, säger grundare och VD Josefine Wahlberg.

Mer om Jiddr
Jiddr är en smartphone-app för ungdomar, där man har möjlighet att kostnadsfritt och anonymt prata om olika ämnen. Det finns alltid en vuxen värd i chatten som stöttar inom olika ämnen, men alla har möjlighet att prata. Eller så väljer man att bara lyssna. Jiddr vill förse unga med vuxna förebilder, gemenskap och vetskap att man inte är ensam i sin situation.

Läs mer om Business Challenge