inBelly vill få livsmedelsproducenter att ta bort skadliga tillsatser, genom att bygga upp en community av medvetna konsumenter som ställer hårda krav. Tisdagen den 26 mars kl. 17.00 arrangeras en aktivitet i matbutiken ICA Ringen i Skanstull för att tillsammans ”jaga” skadliga tillsatser i maten med hjälp av mobilkameran.

inBelly skadliga tillsatser– Vi vill visa livsmedelsproducenter att vi konsumenter inte bara bryr oss om förpackningens utseende, utan också om innehållet och kvalitén i det vi köper. Alla som vill delta kommer fota produkter med sin mobilkamera, ladda upp dem på www.inbelly.se och sedan få koll på vad de faktiskt innehåller, säger Kristina Saudargaitė, VD och grundare av inBelly.

Datum: Tisdagen den 26 mars
Tid: 17.00. Aktiviteten pågår cirka en timma.
Plats: ICA Ringen i Skanstull, Stockholm
För att delta: Anmäl dig här >>>

Om inBelly
inBelly vill få livsmedelsproducenter att ta bort skadliga tillsatser, genom att bygga upp en community av medvetna konsumenter som ställer hårda krav. Det gör vi genom en kvalitetssäkrad databas av tillsatser, lagstiftning och vetenskapliga artiklar som på ett enkelt sätt framställs genom webben och våra mobila app. Vår vision är välinformerade konsumenter och ansvarstagande producenter och beslutsfattare, vilket resulterar i att ingen ska behöva bli sjuk av mat som är orsakat av farliga tillsatser.

inBelly är ett av CSES inkubatorsbolag. Förra året blev inBelly både vinnare i Idéjakten och tilldelades Stockholms stads Innovationsstipendium. Läs mer på www.inbelly.se och testa iPhone-appen “inBelly”.

Mer information
Kristina Saudargaitė, VD och grundare av inBelly: 073-87 74 618, kristina@inbelly.se